Een uitstekend verzorgde uitvaart in Goes, in het grootste rouwcentrum van Zeeland

Al tientallen jaren staat De Bevelanden voor u klaar

Wilt u een uitvaart in Zeeland die aan uw wensen voldoet? In dat geval zorgt uitvaartverzorging De Bevelanden in Goes voor de juiste uitvaartverzorging. Zowel onze ruime ervaring als zorgzame begeleiding komen hierbij goed van pas. Op onze website bent u welkom voor meer informatie over Uitvaartdienstverlening De Bevelanden en ons rouwcentrum in Zeeland. Wij maken graag een afspraak om tijdens een persoonlijk gesprek meer informatie te bieden. U neemt hiervoor contact met ons door te bellen met: 0113 31 14 44.

Zeker van een respectvolle gelegenheid

Onze uitvaartonderneming verzorgt uitvaarten vanuit verschillende rouwcentra in Zeeland, waaronder in Goes en Wemeldinge. Ook is het mogelijk om in de thuissituatie afscheid te nemen van de overledene. Het is aan u hoe de uitvaart precies gestalte krijgt, afhankelijk van de technische en wettelijke mogelijkheden. Uw wensen staan centraal, waarbij u uit een zeer uitgebreid servicepakket kunt kiezen. Zo kunnen wij de verzorging van rouwdrukwerk, de uitvaartkist, bloemstukken en de ontvangst na afloop van de plechtigheid op ons nemen. U bent altijd welkom op onze website voor meer informatie.

Schakel onze hulp in

Neem direct contact met ons op. Bel ons hiervoor naar 0113 31 14 44 of stuur een e-mail naar: jchoekman@uitvaartzorgcentrum.nl. Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.