Goedkope Begrafenis Goes

Welkom bij Uitvaartverzorging De Bevelanden, uw uitvaartverzorging in Goes. Bij het overlijden van een dierbare komt veel kijken. Uitvaartverzorging De Bevelanden is er om u te helpen op emotioneel, praktisch en financieel gebied. Een waardige uitvaart tegen zo laag mogelijke kosten. Of u wil worden begraven of gecremeerd in Zeeland. Wij verzorgen een goedkope begrafenis te Goes. De Bevelanden is een begrafenisonderneming die in de loop van haar bestaan een vertrouwd begrip in Goes is geworden en in de praktijk heeft laten zien dan een goedkope begrafenis in Goes niet ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit van de aangelegenheid. Wij willen er immers net zo goed zijn voor mensen met een kleinere beurs.

Rouwcentrum Goes

Aan het Geldeloozepad 20 in Goes ligt het rouwcentrum Goes van uitvaartdienstverlening ‘De Bevelanden’. Het is tevens ons grootste uitvaartcentrum op de Bevelanden. Ook onze algemene administratie en het uitvaartcoördinatiepunt zijn hier gevestigd. Hier vinden standaard – maar ook goedkope begrafenissen plaats. In de loop van de tijd onderging de locatie verschillende verbouwingen en uitbreidingen. In 2006 en voorjaar 2007 vonden de meest recente aanpassingen plaats, met indrukwekkend resultaat. Hieronder vindt u een aantal belangrijke elementen die zich in en rondom het rouwcentrum bevinden.

 • Informatiebalie
 • Rouwkamers
 • Aula
 • Familiekamers en spreekkamers
 • Koffiekamer

Onze rouwkamers – een grote en een kleinere – zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week toegankelijk voor nabestaanden. De kamers hebben een aparte entree en zijn te openen met een elektronische sleutel. Ze bieden de nabestaanden de gelegenheid om op hun eigen manier, wanneer het hun uitkomt afscheid te nemen van de overledene. De inrichting is sereen van karakter, het meubilair comfortabel. Er is een zitbank, een tafel en stoelen en een keukenblokje met koffie- en theeapparatuur. De rouwkamers hebben bovendien een koelkast.

Algemene begraafplaats Goes

Pal naast het rouwcentrum, op slechts enkele minuten lopen, ligt de algemene begraafplaats van Goes, Zeeland. Natuurlijk kunnen wij ook gebruik maken van andere begraafplaatsen in omliggende steden en dorpen in Zeeland.

 • Ruime parkeergelegenheid

Parkeren bij het rouwcentrum is nooit een probleem: recht tegenover het gebouw ligt een ruim parkeerterrein.

 • Huisdrukkerij

Hier vervaardigen wij in eigen beheer (lees: snel) kwalitatief hoogstaand rouwdrukwerk. Tevens werken wij nauw samen met drukkerijen in de regio.

 • Facilitair bedrijf

Van hieruit verzorgen wij diverse vormen van rouwvervoer, niet alleen per rouwwagen (in verschillende stijlen en kleuren), maar bijvoorbeeld ook per koets, fiets, bus of motor met zijspan.

In Goes, aan de Scottweg 8A, bevindt zich de facilitaire hoofdvestiging van Uitvaartverzorging De Bevelanden. Van hieruit:

 • coördineren wij ons wagenpark, dat bestaat uit mortulances voor het overbrengen van overledenen en diverse auto’s voor vervoer tijdens de begrafenis
 • runnen wij een groothandel in kisten en overige uitvaartartikelen, waaronder muziekapparatuur en baarkleden
 • verzorgen wij thuisopbaringen; wij beschikken over installaties voor bed- en kistkoeling

Ook bieden wij de mogelijkheden tot het verzorgen van persoonlijke maar goedkope begrafenis in Goes, in onze rouwcentra te Wemeldinge en ’s-Gravepolder. Naast deze omliggende rouwcentra kan De Bevelanden ook op een betaalbare wijze gebruik maken van andere faciliteiten als zorgcentra of kerken. Ook hebben wij veel mogelijkheden voor uitvaarten in omliggende steden als Middelburg, Bergen op Zoom, Terneuzen en Vlissingen inclusief alle kleinere omliggende dorpen.

U bent vanzelfsprekend altijd welkom voor informatie over De Bevelanden, begrafenisverzorging in Zeeland en de mogelijkheden die wij bieden. Tijdens kantooruren is onze balie vrijwel altijd bezet en staan onze medewerk(st)ers u graag te woord. Zij nemen alle tijd voor u, koffie en thee staan klaar. Vanzelfsprekend is alle informatie gratis en vrijblijvend. Wanneer u even belt voor een afspraak nemen wij ruim de tijd voor u. We hopen dat we voor u betekenisvol mogen zijn, tot ziens in Zeeland bij uitvaartverzorging De Bevelanden.

Meer informatie over een Goedkope Begrafenis in Goes?

Heeft u vragen? Bel ons gerust op: 0113 31 14 44 of stuur een mail naar: jchoekman@uitvaartzorgcentrum.nl. Wij nemen graag de tijd voor u.