top of page
Zeeuws Uitvaart Magazine_837.jpg

Nazorg

APS-23.jpg

Het omgaan met het verlies

Als alle drukte rond het overlijden en de uitvaart voorbij is, begint voor de nabestaanden vaak de moeilijkste periode: het omgaan met het verlies.

Elk mens doet dit op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo. Ook in deze zware, emotionele tijd kunt u op ons bouwen. Enkele weken na de uitvaart nemen wij contact met u op om te informeren naar uw welzijn. Wanneer u daar behoefte aan heeft brengen wij u met genoegen een bezoek.

Gezamenlijk kunnen we het verlies van uw dierbare en de uitvaart nog eens rustig bepraten. We beantwoorden uw vragen, bieden praktische hulp en verwijzen u zonodig door naar professionele hulpverleners. Ook ontvangt u een praktische gids voor nabestaanden bij rouwverwerking en zakelijke kwesties.

Nazorgconsulente

Omdat rouwverwerking niet volgens gebaande wegen en tijdsschema’s verloopt, kunt u tot geruime tijd na de uitvaart nog een beroep op onze nazorg doen. De zorgzame begeleiding die zo’n belangrijk kenmerk is van onze onderneming kent geen tijdslimiet. Bovendien kunt u altijd een afspraak maken en bij ons binnen lopen voor advies, inlichtingen of een gesprek. Koffie en thee staan voor u klaar. En natuurlijk is onze nazorg gratis.

Onze nazorgconsulente neemt ongeveer 6 weken na de uitvaart telefonisch contact met u op. Tijdens het nazorggesprek kunt u – als u dat wilt – uw verhaal nog een keer doen en uw ervaringen delen. 

Gretha Hup

nazorgpost@gmail.com

Gretha-hup.png
APS-36_bordeaux.jpg
Zeeuws Uitvaart Magazine_598.jpg
bottom of page