Rouwcentrum Goes, Zeeland

De Bevelanden staat al decennia als vertrouwde begrafenisonderneming voor u klaar

In de loop van ons bestaan is Uitvaartdienstverlening De Bevelanden een vertrouwd begrip geworden in Zeeland. Wanneer u een exclusieve uitvaart wenst, zorgt onze begrafenisonderneming in Goes voor een passende uitvaart. Hierbij komt zowel onze ruime ervaring als zorgzame begeleiding goed van pas. Aangezien ieder mens anders is, bieden wij maatwerk aan om te zorgen dat alles past. Voor meer informatie over Uitvaartdienstverlening De Bevelanden en ons rouwcentrum in Goes nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek, bel daarvoor gerust naar: 0113 31 14 44.

Aan het Geldeloozepad 20 in Goes ligt het rouwcentrum Goes van uitvaartdienstverlening ‘De Bevelanden’. Het is tevens ons grootste uitvaartcentrum op de Bevelanden. Ook onze algemene administratie en het uitvaartcoördinatiepunt zijn hier gevestigd. In de loop van de tijd onderging de locatie verschillende verbouwingen en uitbreidingen. In 2006 en voorjaar 2007 vonden de meest recente aanpassingen plaats, met indrukwekkend resultaat. Hieronder vindt u een aantal belangrijke elementen die zich in en rondom het rouwcentrum bevinden.

  • Informatiebalie
  • Rouwkamers
  • Aula
  • Familiekamers en spreekkamers
  • Koffiekamer


Kamers in Rouwcentrum Goes

Onze rouwkamers – een grote en een kleinere – zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week toegankelijk voor nabestaanden. De kamers hebben een aparte entree en zijn te openen met een elektronische sleutel. Ze bieden de nabestaanden de gelegenheid om op hun eigen manier, wanneer het hun uitkomt afscheid te nemen van de overledene. De inrichting is sereen van karakter, het meubilair comfortabel. Er is een zitbank, een tafel en stoelen en een keukenblokje met koffie- en theeapparatuur. De rouwkamers hebben bovendien een koelkast.


Algemene begraafplaats Zeeland

Pal naast het rouwcentrum, op slechts enkele minuten lopen, ligt de algemene begraafplaats van Goes, Zeeland. Natuurlijk kunnen wij ook gebruik maken van andere begraafplaatsen in omliggende steden en dorpen in Zeeland.


Ruime parkeergelegenheid

Parkeren bij het rouwcentrum in Goes is nooit een probleem: recht tegenover het gebouw ligt een ruim parkeerterrein.


Huisdrukkerij

Hier vervaardigen wij in eigen beheer (lees: snel) kwalitatief hoogstaand rouwdrukwerk. Tevens werken wij nauw samen met drukkerijen in de regio.


Facilitair bedrijf

Van hieruit verzorgen wij diverse vormen van rouwvervoer, niet alleen per rouwwagen (in verschillende stijlen en kleuren), maar bijvoorbeeld ook per koets, fiets, bus of motor met zijspan.

In Goes, aan de Scottweg 8A, bevindt zich de facilitaire hoofdvestiging van Uitvaartverzorging De Bevelanden. Van hieruit:

  • coördineren wij ons wagenpark, dat bestaat uit mortulances voor het overbrengen van overledenen en diverse auto’s voor vervoer tijdens de uitvaart
  • runnen wij een groothandel in kisten en overige uitvaartartikelen, waaronder muziekapparatuur en baarkleden
  • verzorgen wij thuisopbaringen; wij beschikken over installaties voor bed- en kistkoeling

Ook bieden wij de mogelijkheden tot het verzorgen van persoonlijke maar voordelige uitvaart in Zeeland, in ons rouwcentrum in Goes. Naast deze omliggende rouwcentra kan De Bevelanden ook op een betaalbare wijze gebruik maken van andere faciliteiten als zorgcentra of kerken. Ook hebben wij veel mogelijkheden voor uitvaarten in omliggende steden als Middelburg, Bergen op Zoom, Terneuzen en Vlissingen inclusief alle kleinere omliggende dorpen.

U bent vanzelfsprekend altijd welkom voor informatie over De Bevelanden, uitvaartverzorging in Zeeland en de mogelijkheden die wij bieden. Tijdens kantooruren is onze balie vrijwel altijd bezet en staan onze medewerk(st)ers u graag te woord. Zij nemen alle tijd voor u, koffie en thee staan klaar. Vanzelfsprekend is alle informatie gratis en vrijblijvend. Wanneer u even belt voor een afspraak nemen wij ruim de tijd voor u. We hopen dat we voor u betekenisvol mogen zijn, tot ziens in Zeeland bij uitvaartverzorging De Bevelanden.

Zeker van een respectvolle gelegenheid

Om u zo goed mogelijk te helpen, verzorgt onze begrafenisonderneming uitvaarten vanuit verschillende rouwcentrum in Goes, maar  ook Wemeldinge. Indien gewenst is het mogelijk om in de thuissituatie afscheid te nemen van de overledene. Binnen de wettelijke kaders en technische mogelijkheden is het aan u hoe de uitvaart precies gestalte krijgt. Als begrafenisondernemer stellen wij uw wensen centraal, waarbij u uit een zeer uitgebreid servicepakket kunt kiezen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan: de verzorging van rouwdrukwerkde uitvaartkistde bloemstukken en de ontvangst na afloop van de plechtigheid. Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, bent u altijd welkom op onze website.

Wilt u graag meer weten?

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel ons hiervoor op: 0113 31 14 44 of stuur een e-mail naar: jchoekman@uitvaartzorgcentrum.nl. Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.