Een prachtig gelegen uitvaartcentrum in Goes, voor een passende begrafenis

Decennia jaar ervaring

Zoekt u naar een professioneel, ervaren uitvaartcentrum in Zeeland waar de begrafenis in goede handen bij is? Uitvaartdienstverlening De Bevelanden in Goes staat voor u klaar. Onze ruime ervaring en zorgzame begeleiding zetten wij optimaal voor u in. Op onze website van uitvaartcentrum De Bevelanden vindt u meer informatie. Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door met ons te bellen naar: 0113 31 14 44.

Maak een afspraak met ons uitvaartcentrum in Zeeland

Vanuit verschillende uitvaartcentra in Zeeland, waaronder Goes, Kapelle en Wemeldinge, kan De Bevelanden u van dienst zijn bij het regelen van de begrafenis. Indien gewenst is het ook mogelijk om in de thuissituatie afscheid te nemen van de overledene. Hoe de uitvaart precies gestalte krijgt is aan u, afhankelijk van de technische en wettelijke mogelijkheden. Wij zetten uw wensen centraal, door te zorgen dat u uit een zeer uitgebreid servicepakket kunt kiezen. Zo kunnen wij de verzorging van rouwdrukwerk, de uitvaartkist, bloemstukken en de ontvangst na afloop van de plechtigheid op ons nemen. Meer informatie hierover vindt u op onze website. Ook kunt u daar meer over ons vinden.

Wij staan voor u klaar

Bel ons op het nummer 0113 31 14 44 of stuur een e-mail naar: jchoekman@uitvaartzorgcentrum.nl. Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden. Ook helpen wij u met het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.