top of page

Echte aandacht voor kwaliteit​

 

Afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende en persoonlijke gebeurtenis. Een gebeurtenis die vaak een grote leegte achterlaat. Naast het grote verdriet wordt u als nabestaanden veelal geheel onvoorbereid geconfronteerd met een groot aantal verschillende zaken die geregeld moeten worden maar waar je hoofd absoluut niet naar staat.

 

Om u in deze periode goed van dienst te kunnen zijn en optimale zorg te kunnen verlenen hechten wij veel waarde aan de mening van u als nabestaanden over onze dienstverlening. Wij willen u vragen deze enquête in te vullen en uw mening te geven over de door onze onderneming verrichte dienstverlening en kunnen wij hiervan misschien weer wat leren, zodat de kwaliteit van de zorg en dienst- verlening binnen onze onderneming gewaarborgd blijft.​

 

Wij willen u hartelijk danken voor uw welwillende medewerking.​

Deze enquete is ingezonden door:

Algemene vragen

Heeft u terugkijkend op de uitvaart het gevoel dat de wensen van de overledene en van u gerespecteerd zijn?
Vindt u dat de uitvaartleid(st)er luisterde naar de behoeften van u als nabestaanden en de dienstverlening daarop flexibel aanpaste?
Hoe tevreden bent u over de totale dienstverlening van onze uitvaartonderneming?
Wilt u hieronder aankruisen welke beschrijving u het meeste aanspreekt?

Specifieke vragen over bepaalde aspecten van de dienstverlening

Op welk moment van de dag heeft u contact met ons gezocht om melding te maken van het overlijden?
Bent u tevreden over de telefonische bereikbaarheid van onze uitvaartonderneming?
Werd u telefonisch voldoende geïnformeerd over wat u moest doen en laten en over het tijdstip waarop de uitvaartleid(st)er ter plaatse zou zijn, of terug zou bellen?

Het bespreken van de uitvaart met de uitvaartleid(st)er

Hieronder volgt een aantal onderwerpen dat u hoogstwaarschijnlijk met de uitvaartleid(st)er heeft besproken tijdens het organiseren van de uitvaart. Zou u hieronder willen aangeven hoe uw mening is over het aspect van de dienstverlening.

Het verloop van de uitvaartplechtigheid

Aangezien het verloop van de uitvaartplechtigheid sterk afhankelijk is van de wensen van de overledene en/of de nabestaanden zal bij de volgende vragen ruimte zijn voor uw persoonlijke toelichting.

Welke aspecten van de uitvaart en onze dienstverlening zijn u positief bijgebleven?

De dienstverlening en het persoonlijk voorkomen van de verschillende medewerkers

Wij vinden het van belang dat de medewerkers met wie u in contact komt, u tot dienst zijn en er verzorgd uitzien. Wilt u per categorie een beoordeling geven van de dienstverlening en een beoordeling van het persoonlijk voorkomen.

De periode na de uitvaartplechtigheid

Selecteer een optie
Wenst u naar aanleiding van uw opmerkingen hierboven een persoonlijk gesprek met de uitvaartleid(st)er? (In dat geval zal de betreffende uitvaartleid(st)er contact met u opnemen)

Hieronder bieden wij u ruimte om uw eventuele aanvullende gegevens, of opmerkingen over onderwerpen die niet behandeld zijn in deze vragenlijst, aan ons kenbaar te maken.

Bedankt voor uw feedback!

bottom of page