top of page
APS-10.jpg

Mogelijkheden

Onze taken

Na het overlijden van hun dierbare bespreken we met de nabestaanden de gehele gang van zaken rond de uitvaart. Wij voeren de wensen van de overledene of diens nabestaanden gegarandeerd zo goed en gedetailleerd mogelijk uit, voor zover deze vallen binnen de grenzen van de geldende wetten en voorschriften. In de zware periode rond een overlijden geven wij op waardige wijze invulling aan alle praktische taken die zich op dat moment aandienen. Deze taken zijn:

Een laatste verzorging

Een respectvolle laatste verzorging van de overledene. Wij nodigen de nabestaanden standaard uit hieraan deel te nemen. De keuze is aan hen. Nabestaanden die hun dierbare zonder assistentie wensen te verzorgen, bieden wij alle benodigde faciliteiten. Zo is er een hygiënische behandelruimte. Desalniettemin staan onze medewerkers altijd klaar om steun en desgewenst toch een helpende hand te bieden.

Zeeuws Uitvaart Magazine17108.jpg

Een invulling,
op waardige wijze

Complete verzorging

Verzorging van bloemen door een vakbekwame bloemist en de complete verzorging van de uitvaartplechtigheid. Verzorging van de ontvangst na afloop van de plechtigheid. Dit kan zijn met koffie en koekjes of cake, maar het staat de nabestaanden geheel vrij om een andere invulling aan de ontvangst te geven. Er zijn vele mogelijkheden.

Opbaring

Opbaring in ons rouwcentrum, thuis of op een andere locatie. Gaat de voorkeur uit naar een thuisopbaring, dan kan dit op bed of in een kist. Voor dit doel beschikken wij over een verplaatsbare rouwkamer.

Aangifte

Het doen van aangifte van overlijden bij de burgerlijke stand, met de overlijdensverklaring van de arts.

Kennisgeving

Wij kunnen kennis geven van het overlijden door middel van rouwkaarten. Deze zijn verkrijgbaar in diverse soorten en modellen. Tevens middels het plaatsen van een rouwadvertentie in regionale en/of landelijke dagbladen.

Nazorg

Vakkundige, kosteloze nazorg door onze uitvaartverzorg(st)ers. Ook ontvangt u een praktische gids ter ondersteuning van de rouwverwerking en het oplossen van praktische kwesties.

Gedenken

Indien gewenst bemiddelen wij in de levering van een gedenksteen, grafmonument of beplanting. Tevens is er een ruime keuze uit een veelzijdige collectie herinneringssieraden.

Zeeuws Uitvaart Magazine_809.jpg
APS-16.jpg
bottom of page