top of page
Zeeuws Uitvaart Magazine_619.jpg

Rouwcentrum Goes

APS-20.jpg

Rouwcentrum Goes

In Goes, aan het Geldeloozepad 20, ligt het rouwcentrum van Uitvaartdienstverlening ‘De Bevelanden’. Ook onze algemene administratie en het uitvaartcoördinatiepunt zijn hier gevestigd. In de loop van de tijd onderging de locatie verschillende verbouwingen en uitbreidingen, met indrukwekkend resultaat. Hieronder vindt u een aantal belangrijke elementen die zich in en rondom het rouwcentrum bevinden.

Informatiebalie

U bent vanzelfsprekend altijd welkom voor informatie. Onze medewerk(st)ers staan u graag te woord. Zij nemen alle tijd voor u, koffie en thee staan klaar. Vanzelfsprekend is alle informatie gratis en vrijblijvend. Wanneer u even belt voor een afspraak nemen wij ruim de tijd voor u.

Rouwkamers

Onze rouwkamers – een grote en een kleinere – zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week toegankelijk voor nabestaanden. De kamers hebben een aparte entree en zijn te openen met een elektronische sleutel. Ze bieden de nabestaanden de gelegenheid om op hun eigen manier, wanneer het hun uitkomt afscheid te nemen van de overledene. De inrichting is sereen van karakter, het meubilair comfortabel. Er is een zitbank, een tafel en stoelen en een keukenblokje met koffie- en theezetapparatuur.

Aula

Deze heeft circa 150 zitplaatsen en is rustig en ruimtelijk van karakter. De muziekinstallatie is van uitstekende kwaliteit. 

Familiekamers en spreekkamers

De diverse comfortabel ingerichte familiekamers en spreekkamers bieden gelegenheid tot een privé samenzijn in een stijlvolle ambiance.

Koffiekamer

Onze in warme kleuren en met comfortabel meubilair ingerichte koffiekamer heeft ruim voldoende zitplaatsen. Het is een sfeervolle ruimte die zich zeer goed leent voor condoleances en bijeenkomsten na afloop van de plechtigheid. Er is een van alle gemakken voorziene keuken, van waaruit allerlei mogelijke catering kan worden verzorgd. U kunt daarbij onder andere denken aan welvoorziene koffie- en broodtafels.

APS-19_edited.jpg

Algemene begraafplaats

Pal naast het rouwcentrum, op slechts enkele minuten lopen, ligt de algemene begraafplaats van Goes.

Parkeergelegenheid

Parkeren bij het rouwcentrum is nooit een probleem: recht tegenover het gebouw ligt een ruim parkeerterrein.

Huisdrukkerij

Hier vervaardigen wij in eigen beheer (lees: snel) kwalitatief hoogstaand rouwdrukwerk. Tevens werken wij nauw samen met drukkerijen in de regio.

Facilitair bedrijf

Van hieruit verzorgen wij diverse vormen van rouwvervoer, niet alleen per rouwwagen (in verschillende stijlen en kleuren), maar bijvoorbeeld ook per koets, fiets, bus of motor met zijspan.

bottom of page