top of page
APS-25_edited.jpg

Het team

APS-4.jpg

Team met hart voor hun werk

Uitvaartdienstverlening ‘De Bevelanden’ beschikt over een deskundig en gemotiveerd team, met vrouwen en mannen van uiteenlopende leeftijden. Jeugdig enthousiasme en jarenlange ervaring vullen elkaar zodoende aan. Dit resulteert in een uitgebalanceerde, frisse kijk op de invulling van de diverse taken. Stuk voor stuk beschikken onze uitvaartverzorgers over een warm voelend hart, een open oog en een luisterend oor. Allen hebben een gedegen opleiding achter de rug en volgen regelmatig bijscholingscursussen. Daardoor zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zo dynamische uitvaartbranche.

Uw uitvaart: de keuze is aan u

Vaak werken uitvaartverzekeraars samen met een bepaalde uitvaartonderneming. Sommige verzekeraars bieden hun eigen diensten op dit vlak aan. Daardoor denken veel mensen dat ze verplicht zijn om de uitvaart via hun verzekeraar te laten verlopen. Dit is echter beslist niet het geval: in de meeste gevallen bepaalt de verzekerde zelf wie de uitvaart verzorgt.

Dat geldt ook voor de inhoud van de uitvaart. In het Persoonlijk Wensenboekje van Uitvaartdienstverlening ‘De Bevelanden’ kunt u uw wensen met betrekking tot uw uitvaart aangeven. Dit is niet alleen nuttig voor uzelf, maar zeker ook voor uw nabestaanden. Het komt namelijk vaak voor dat nabestaanden feitelijk geen idee hebben van de uitvaartwensen van hun dierbare.

In het Persoonlijk Wensenboekje legt u onder meer vast welke uitvaart u wilt, hoe de uitvaart eruit moet zien en waar u deze wilt laten plaatsvinden, of u wel of geen dienst wenst, welke muziek er mag klinken en of bloemen welkom zijn.

 

Ook kunt u in het boekje diverse praktische zaken vastleggen, zoals het nummer van uw bank- en/of girorekening en de plaats waar u uw paspoort, trouwboekje, verzekeringspolissen, donorcodicil en contracten heeft opgeborgen. Ook aan een gastenlijst voor de uitvaart is gedacht. Het Persoonlijk Wensenboekje is gratis bij ons af te halen. Op verzoek sturen wij u kosteloos een exemplaar toe. Ook kunt u het boekje per e-mail aanvragen via:

info@uitvaartzorgcentrum.nl

Voor alle duidelijkheid: het Persoonlijke Wensen Boekje is geen testament. Daarvoor kunt u terecht bij de notaris. Wel kan het boekje dienen als rechtsgeldig codicil.

APS-30.jpg
APS-2.jpg
bottom of page