top of page
  • Foto van schrijverJohan Hoekman

Uitvaartverzorging De Bevelanden: 35 jaar toewijding aan waardige afscheidsmomentenJohan Hoekman, 35 jaar toewijding aan uitvaartzorg in Goes bij Uitvaartverzorging De Bevelanden.

Welkom bij Uitvaartverzorging De Bevelanden


In dit bijzondere blog willen wij u meenemen op een reis door de geschiedenis en het heden van Uitvaartverzorging De Bevelanden. Johan Hoekman, onze toegewijde directeur, deelt zijn ervaringen en de evolutie van het bedrijf, dat al sinds 1938 geworteld is in het ondersteunen van families in tijden van verdriet.


Een erfenis van toewijding: 35 jaar in het vak


In oktober 1988 begon Johan Hoekman zijn reis bij Uitvaartverzorging De Bevelanden. Met ruim 35 jaar ervaring heeft hij families bijgestaan in hun meest emotionele en moeilijke momenten. Deze toewijding gaat terug tot de oprichting van het bedrijf door zijn grootvader, 85 jaar geleden.


Een familietraditie van compassie


Voor Johan is het begeleiden van families meer dan een beroep; het is een roeping die generaties overstijgt. In de afgelopen decennia heeft hij mogen bijdragen aan ontelbare afscheidsmomenten, waarbij het vertrouwen van families in zijn diensten de kern vormde van zijn werk.


Verandering en continuïteit


Terwijl de uitvaartbranche evolueert, blijft de basis van ons werk onveranderd. Het verdriet dat gepaard gaat met het verlies van een geliefde blijft constant, juist in die momenten van verdriet zet Johan zich met het team van De Bevelanden in om te helpen. Het is een taak die Johan en zijn team met passie en toewijding uitvoeren.


Heil en zegen voor het nieuwe jaar


In het afgelopen jaar hebben we vele families mogen bijstaan, waarbij we waardige afscheidsmomenten gebben gecreëerd. Dagelijks worden we geconfronteerd met emoties, en we zijn dankbaar dat zoveel mensen het vertrouwen in ons hebben.


Terwijl we de overgang maken naar het nieuwe jaar, wensen wij iedereen veel heil en zegen. We hopen dat voor iedereen in deze moeilijke dagen ook het licht weer moge aanbreken. In het komende jaar zullen wij ons met hart en ziel blijven inzetten voor het organiseren van afscheid en het geven van betekenis aan deze moeilijke momenten.


Vraag ons nieuwe bedrijfsmagazine 'Zeeuws Afscheid' aan


Wilt u meer weten over ons bedrijf of persoonlijk kennismaken? Vraag dan ons recent verschenen bedrijfsmagazine 'Zeeuws Afscheid' aan. Hierin delen we meer verhalen, inzichten en informatie over onze toewijding aan uitvaartzorg.
コメント


bottom of page