top of page
  • Foto van schrijverJohan Hoekman

Uitvaartverzorging De Bevelanden: De gids voor dagen van overlijden tot uitvaart
Uitvaartverzorging De Bevelanden - Naar een respectvolle uitvaart

 

Ontdek de zorgvuldige begeleiding van Uitvaartverzorging De Bevelanden gedurende de dagen van overlijden tot aan de uitvaart. Een gids die u stap voor stap door deze emotionele periode leidt.

 

Een periode van rouw

 

De dagen tussen overlijden en uitvaart zijn een cruciale tijd van rouw en reflectie. Bij Uitvaartverzorging De Bevelanden begrijpen we dat elke familie deze periode anders beleeft. Daarom bieden we flexibele begeleiding afgestemd op uw behoeften.

 

Maatwerk in tijdsduur

Hoelang deze periode duurt, varieert. Factoren zoals religieuze overwegingen, beschikbaarheid van uitvaartlocaties en persoonlijke voorkeuren spelen een rol. Ons team staat klaar om u te informeren en te ondersteunen bij het bepalen van de meest geschikte tijdsduur voor uw situatie.

 

Wat moet er geregeld worden?

 

  • Melding van overlijden

 

Direct na het overlijden moet een arts worden ingeschakeld om het overlijden officieel vast te stellen. Daarna neemt u contact op met Uitvaartverzorging De Bevelanden.

 

  • Laatste verzorging

 

Ons team voert een respectvolle laatste verzorging uit. Nabestaanden kunnen hierbij desgewenst betrokken zijn. U kunt ervoor kiezen om uw dierbare thuis op te baren of in ons sfeervolle rouwcentrum aan het Geldeloozepad 20 in Goes.


  • Uitvaartwensen bespreken

 

In een persoonlijk gesprek bespreken we de uitvaartwensen. Van de keuze voor begraven of cremeren tot aan details zoals bloemen en muziek, we zorgen dat alles aansluit op uw wensen.

 

  • Formaliteiten regelen

 

Wij verzorgen de aangifte van overlijden bij de gemeente en regelen eventuele kennisgevingen en advertenties.

 

  • Condoleance en uitvaart

 

We organiseren de condoleance en de uitvaartceremonie op de afgesproken datum en locatie. Samen creëren we een respectvolle en betekenisvolle plechtigheid, die aansluit op uw wensen.

 

Wij zijn er voor u

 

Ervaar onze professionele en persoonlijke begeleiding gedurende de dagen van overlijden tot aan de uitvaart. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 


Kommentare


bottom of page